En kjeveortopedisk klinikk krever bred kunnskap, kompetanse og erfaring. Vi har funnet de riktige menneskene og vi samarbeider med gjensidig tillit mot felles mål. Vi er gjensidig avhengige, og vi står felles ansvarlig for å innfri våre grunnverdier. Vi komplementerer hverandre på et faglig nivå og vi har dannet følelsesmessige forbindelser som ansvar, omsorg og kjærlighet.

 

Vår styrke er våre medarbeidere og vi rekrutterer de beste.

Vår tidligere kjeveortoped Lukas Moser har sluttet, og blitt erstattet av to spesialister i kjeveortopedi (utdannet fra Universitetet i Oslo og i Sverige). De er begge medlem av NKF (Norsk Kjeveortopedisk Forening). Klinikken kommer til å bli drevet på samme vis, og resten av personalet er det samme. Våre kjeveortopeder søker, til enhver tid, å skape en positiv opplevelse med forutsigbarhet, god informasjon samt en kompetent og forsvarlig behandling. Vi kommer tilbake med introduksjon av våre to spesialister om kort tid.

 

 

Beate StrømBeate Strøm

Resepsjonist/tannhelsesekretær. Beate tar ansvar og koordinerer mange funksjoner i en travel klinikk-hverdag. Du møter henne ofte på telefonen, og hun tar imot deg i resepsjonen. Beate viser høy servicegrad og om du skulle ha behov for akutthjelp, finner hun alltid en time til deg. Beate har også ansvar for steril og praksishygiene. Hun er utdannet tannhelsesekretær med bred og lang erfaring fra bransjen.

monica

Monica Kaumer

Kjeveortopedisk assistent og HMS-ansvarlig. Som tittelen tilsier, assisterer Monica kjeveortopeden med dagens gjøremål. Monica har god teoretisk og praktisk kunnskap med kjeveortopedi og pasientbehandling. I tillegg er hun utdannet barne- og ungdomsarbeider, og har jobbet mange år med barn og unge. Monica har et stort hjerte, og viser omtanke og omsorg for alle våre pasienter.

 

Tine Elmann Wangen HøyumTine Elmann Wangen Høyum

Kjeveortopedisk assistent og lab. ansvarlig. Tine assisterer kjeveortopeden med dagens gjøremål, og har ansvar for laboratoriet. Hun har en bachelorgrad i tannteknikk, med mange års selvstendig erfaring fra tannteknisk arbeid. Tine innehar en kompetent og forsvarlig kompetanse innen tannteknikk, kunde- og pasientbehandling. Hun er i tillegg en ansvarsfull og selvstendig medarbeider, med høy grad av nøyaktighet. Tine har også erfaring fra en tannklinikk, hvor hun har jobbet som tannhelsesekretær.

 

Lena Victoria LundLena Victoria Lund

Tannhelsesekretær. Som tannhelsesekretær er Lena et bindeledd mellom tannlege og pasient. Hun bidrar med steril- og lab. arbeid, i tillegg til å assistere kjeveortopeden i pasientbehandling. Lena viser omsorg og engasjement i mellommenneskelige forhold. Med sin positive og blide fremtreden er det lett for våre pasienter å føle seg godt ivaretatt og velkommen hos oss.

 

 

 

esteraEstera Katarzyna Jonca

Kjeveortopedisk assistent. Estera assisterer kjeveortopeden med dagens gjøremål, og hjelper til med sterilisering. Estera har 3-årig utdannelse som tannpleier fra Sopot (Polen), og har opparbeidet seg god erfaring fra flere tannklinikker (både i Norge og i Polen). Estera er rolig og flink til å samarbeide. Hun tar initiativ og viser høy grad av omtanke og omsorg for våre pasienter. Hennes norskkunnskaper er grunnleggende, og hun jobber aktivt med å lære seg det norske språk.

 

karianneKarianne Sølvik

Økonomi/finans-, web- og driftsansvarlig. Karianne har ansvaret for lovmessig drift, administrasjon, web og økonomi. Hun har lang og solid erfaring fra ledelse, regnskap/økonomi/finans, prosjektledelse, miljøarbeid, opplæring og rekruttering fra to større og veletablerte selskaper. Karianne sikrer en god og stabil administrativ drift via et pålitelig, kvalifisert og operativt lederskap.

 

 

maskotKlinikkmaskot

Vår maskot (*) har vært hos oss siden vi åpnet på Vestby i september 2013. Si ifra om du ser den når du besøker oss første gang, og du vil motta en liten overraskelse.

* En lykkebringer som vi antar beskytter, bringer hell og lykke, samt et vakkert smil.

 

 

 

 

 

Artikler og intervjuer

Les også artikkel om Lukas Moser i ØB 24. juli 2012
evt last ned Lukas Moser i Østlandets Blad 2012 (pdf)
Les også: Artikkel om Klinikken i Vestby Nytt nr 10 2013 (pdf)

 

Våre verdier

Samspill og omtanke

Samarbeid og kommunikasjon er viktig for å kunne oppnå gode resultater. Derfor tar vi godt vare på og viser omtanke og omsorg for våre pasienter. Vi har dessuten spesialkompetanse på barn med tannlegeskrekk. Vi bryr oss!

 

Trygghet og ærlighet

Trygghet starter med en åpen og ærlig kommunikasjon. Vi søker, til enhver tid, å skape en positiv opplevelse med forutsigbarhet samt god rådgivning/informasjon.

 

Kompetent og forsvarlig

Vi ønsker å begrense behandlingstiden mest mulig, men ønsker ikke å avslutte før vi har oppnådd et fullverdig resultat av optimal kvalitet. Dette gjør vi ved å benytte de mest skånsomme og effektive metodene. Vi er glade og stolte, og vi tar ansvar!

skranke-alle